ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΡΙΤΖ

Sep 27, 2021

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει καινούργια σειρά εκπαίδευσης αθλητών στο μπριτζ στον όμιλό μας. Το Μπριτζ  είναι αναγνωρισμένο με νόμο του 1975 από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ( η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπριτζ αναγνωρίστηκε ως αθλητική ομοσπονδία το 1995, από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή). Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και ασκεί ιδιαίτερα την μνήμη και την κριτική ικανότητα.   Οι υποψήφιοι μαθητές δε χρειάζεται να γνωρίζουν κάποιο παιχνίδι της τράπουλας, καθώς το μπριτζ είναι ένα πνευματικό παιχνίδι που απλά χρησιμοποιούμε την τράπουλα. Η πρώτη συνάντηση για γνωριμία και ενημέρωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας Μ. Αλεξάνδρου 12 την Τετάρτη στις 13/10 και ώρα 18.00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της Ομοσπονδίας μας!

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΟΦΘ

Aug 02, 2021

Διοργάνωση αγώνων παράκτιας κωπηλασίας από τον ΟΦΘ στην Επανομή Θεσσαλονίκης στη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στο άθλημα της κωπηλασίας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΟΦΝΣ, παλαίμαχος αθλητής και επι 17 συνεχόμενα ετη μελος της FISA, ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο χώρο. Θανάσης Μητρουσης.  Ευχαριστούμε για την πρωτόγνωρη εμπειρία που δόθηκε στους αθλητές μας με τη σημαντική βοήθεια των προπονητών τούς. Οι διακρίσεις μας στους αγώνες Elite: 1XCM 1ος ΦΙΤΣΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΌΣ  1XCW 1η ΦΙΤΣΙΟΥ ΖΩΗ &3η ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ  2ΧCM 2οι ΦΙΤΣΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΌΣ  ΜΠΟΥΡΤΖΗΣ ΜΑΡΙΟΣ  2ΧCMIX 1οι ΦΙΤΣΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΌΣ ΦΙΤΣΙΟΥ ΖΩΗ  2ΧCW 1οι ΦΙΤΣΙΟΥ ΖΩΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΗ  2ΧCW 3οι ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΑ  2XCMIX 2οι ΜΠΟΥΡΤΖΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΒΑΡΒΕΡΗ ΕΛΕΝΑ  ΙΟΘ ΝΑΟΚΘ  !

<<< 3 4 5 6 7 >>>